Kaaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Konuma hoş geldiniz

Sektöre ilgi duymamdan ötürü hiç anlamadığım halde,bu webmaster olaylarına ilgi duymaya başladım. Gayet mantıklı yatırımlar yapıldığı zaman ciddi başarılar elde ediliyor mantığıyla bir maceraya doğru yola çıktık.

Gelirli siteler aramaya başladım,ama gördüm ki kimse altın yumurtlayan tavuklarını kolay kolay satmıyor,yanlış anlaşılmasın gayet güzel getirili sitelerde ciddi rakamlar isteniyor. Ben zaten sektörden anlamadığım için (Filo Kiralama)işi yapıyorum,bu anlamda benim giderlerim çıksın diye bir düşünce ile girdiğim yolda yüksek rakamları görünce bu şartların bana uymadığına dair karar kıldım.

Neler yapabilirim diye düşünürken sıfırdan bir site açmaya karar verdim.
Ofisimize eleman aldım ve kendisi wordpress ve seo alanında başarılı bir arkadaş güzel transfer ücreti ödedik

Adım adım neler yaşandığına geçelim;

10.10.2016
İlk olarak domain satın aldım,gayet başarılı bir domain olduğunu düşünüyorum.
Domain ücreti :750 TL oldu.
Hosting mevcut olan şirket hostu.

11.10.2016
Siteye tagdivden bir tema aldık.

Bu temayı site işlemleri için aldığımız ofisteki arkadaşımız siteye ekledi ve düzenledi.
Tema için :300 TL ödedik.

13.10.2016

Bu zamana kadar geçen sürede sitenin eksiklikleri giderildi,ve tamamlandı.

Makale alımını başlandı. R10'net gerçekten çok büyük ve kaliteli bir platform bundan hiç şüpheniz olmasın. Çok güzel insanlarla iletişim kurdum ve parça parça makaleler almaya başladım.
Makaleler tek tek özenle girildi.
Ve yeni planlamalara geçildi.

Makale ücretleri:600 TL tuttu.

16.10.2016
Bu tarihe kadar arkadaşımız siteyle ilgili çalışmalar yaptı,sürekli yeni şeyler üretiyoruz. Ben pek anlamasam da bu süreçte bazı çalışmalar yapıldı.

@Logoskop; Nickli üyemizden logo ve facebook tasarım işleri alındı.

Siteye eklenildi ve facebook sayfası açıldı.

Facebook sayfası için sponsor reklam verilecek,alt yapısı oluşturuldu.

19.10.2016
Site bugün tamamıyla tasarım olarak bitti,istediğimiz tüm şeyler yapıldı.
Şu an sitemizde 110 adet özgün makale bulunmakta.
Bir değişiklik yaptık ve ;
Makaleleri tek tek almak yerine artık 2 adet aylık editör tutup,hız kaybetmeden makale girişine devam edeceğiz.

Adsense başvurusu için daha çooook yolumuz varmış arkadaş öyle söylüyor.

Bundan sonraki tüm süreci buradan gün gün ekleyerek yazacağım.

Umarım hedefimize ulaşırız.

29.10.2016
10 Günlük süreçte siteye sadece düzenli olarak makale girilmiştir.
Sitede yeterli içeriğe ulaştığımızda başvurumuzu gerçekleştireceğiz.

18.11.2016

Siteye düzenli olarak editörler tarafından makale girişi sağlanmaktadır.
Şu anda 250 Adet makale mevcut adsense başvurusunu yaptık,ilk adımı onaylandı,ikinci adım işin kodları ekledik bekliyoruz.
Merhabalar hocam nasılsınız? Konunuz çok ilgimi çekti uzun zamandır güncelleme olmamış son durum nedir müsaitseniz çok kısa bahseder misiniz