Stonebaby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ilgin için teşekkür ederim. ama işimiz zaten çok yoğun bide bunlarımı takip edeceğiz. n11 sistemi çok süper aklımızda hiç şüphe yok. ben haftalık kaç tl ödeyecek falan bunlara hiç bakamıyorumki. en iyi ticketle sorayım.

hocam ben iade faturasını kestim yolladım 1 ay akdar oldu . ödedimi ödemedimi bilmiyorum. arkadaşın sölediğine göre haftalık ödemeye ekliyormuş.




bu 450 tane ürünü bulup iade faturası kesip paranızı geri almanız gerekir. bende 1 yıldır. bilmiyordum hepsine iade faturası kestim yolladım.
Ödediler mi peki ?

bde benden bin küsür lira kargo gideri diye kesmişler one oluyor. Yanlış bilmiyorsam zaten satılan ürün ücretsiz kargo ise size parayı yollarken hem komisyon hem kargo ücretini düşüp ödeme yapıorlar yanlış mı