Anarchist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamadıysam altından kendi konusuna bağlantı çıkışından bahsemişsiniz.

Güzel bir şekilde bilgilendirici bir yazı paylaşmış, sonunda da Call to action yapmış, siz istiyorsunuz ki herkes herşeyi bizimle paylaşsın karşılığında iyilik at deniz at olsun.

Altından bağlangı paylaşamasının ne sakıncası var?

Ayrıca anchor text ile ilgili paylaşılan yorumlar ve datalar oldukça iyi. Artık anahtar kelime basma olayı bitti, ama biz ısrarla devam ediyoruz vazgeçemiyoruz maalesef
Valla hocam yorumlarıma bakarsan sagda solda ref isteyen tiplerden değilim seo konusunda birçok site görüp hiç birine yazı vermiyorum.itrader kullanmayıp en az 10 paket ortalama 100 150 liralik paketleri disavow ediyorum. Ben 2 aylık domainle da pa 50 ye 37 kalitesini yakalarken 10 yıllık domain 28 13 seviyesinde kalıyor. Şu yazılanlara eyvallah database patlamadan önceki üyeliğimle beraber 10 yıllık uyeyim böyle bilgileri pm atip sorsalar devlet sırrı gibi sakliyorlar ama satış üzerine gelince bülbül kesiliyor. Bana burada 10 liraya ahrefs raporu satmaya çalışıyorlar bana pm atan herkese ücretsiz veriyorum ben. Forumun amacı bildigini paylasmak ben adamı kınamadım yadirgamadim Sadece sordum siz herhalde beni sirtlanlarla karstirdiniz. Her tuttuğundan bir parça koparan da maalesef o ben değilim saygılar, sevgilerle.makale dışında ref istemedim