Her polis okuluna giden polis adayının hayali dediğin şeyler ama gözünü 4 yıl çevik kuvvet te ve her daim il dışı Şırnak Hakkari Mardin Diyarbakır diş görevlerinde açacaksın bende 21 yaşında polis oldum keşke beni s.kselerde olmasydim. Hanım hergün tripli çocuk yüzüme bakmıyor aile her daim kızgın.. nr izin var ne istirahat 14 aydır hergün 12-12 çalışıyorum ve artık bilmişlik noktasindayim . Ha bu arada bilgisayar halkkkinda bilgim oldukça fazla ayrıca elektrik elektronik ustasıyım ayrıca binlerce sertifikamm bulunmakta gözümü cevikte açtım şimdi ise koruma subedeyim .
Eğer ki ben yalaka olacağım adam satacagim. En yakın görev arkadaşımın sırrını ustlwrime muhbirleyecegim dersen o zaman amenna .
Ama kimsenin adamı olmadan bu mesleği yapacaksan şimdiden git simit sat daha rahat olursun.
Haklısınız hocam. Ama hangi meslek zor değil ki ülkemizde? Hangi mesleğe değer veriliyor ki?
memleketimizin yüreği güzel kolluk kuvvetlerine her zaman ihtiyacı var. Umarım dilediğin herşey kolay olur. Allah yardımcın olsun.
Teşekkürler dostum , çok sağol 🙏
Hayırlı olsun
Teşekkürler
Hani insan şu yoruma cevap olarak "yalan söylüyorsun" diye cevap vermek istiyor.Lakin üstad çok haklı ve doğruyu söylemiş.Özellikle fetö kapsamında açığa alınan polislerden dolayı şu an görev yapan polisler aşırı mesai yapıyor.Çok zor bir meslek Tanrı tüm polislerin yar ve yardımcısı olsun.
Type umarım başarılı olursunuz.
Teşekkürler hocam gerçekler acıdır
Kastamonu hakkında bilgi almak istersen her zaman ulaş, özelden mesaj at bugün numaramı bırakayım.
mesaj attım hocam sağolun 🙏
Öncelikle hayırlı olsun, gönlünce olur inşallah.
Fakat ben tam yazmaya yeltenirken;
mesajı gördüm durdum.
Bir başarılarla dolu polisin evladı olarak, babamın günden güne eridiğine şahit olmam üzüyor.
Ayrıca polislik gerçekten kutsal bir meslek; şuan müsvedde polisleri gördükçe sinir kat sayım çıkıyor. Koşulsuz bağlı olmanızı dilerim.
gerçekler....
Doğru söze ne denir ?
Normalde birilerine meslek hakkında tavsiye vermekten hoşlanmam ama tam da hocamın bahsettiği gibi ben en güzel yıllarımı harcadım. 5 yıllık polis memuruyum.
Hocam az bile kısmına değinmiş bu anlat anlat bitmez. Hani bilmem tabiri caiz midir ama ben bu mesleği bir fuhuş çetesi gibi veya uyuşturucu batağı gibi görüyorum.
Mesleğe başladığın zaman farkedeceksin ki çevrende 10 insandan 9 u memnun değil, sıkkın, bıkkın hatta 8 inin psikolojik sorunları var ama mesleği bırakabilen kişi sayısı 1000 de 1.
Yine de başarılar diliyorum, eğer bir sıkıntın veya sorun olursa çekinmeden mesaj atabilirsin.
Teşekkürler hocam
Hakkında en hayırlısı olsun kuzen.
Allah yolunu açık etsin.

Sen yokken buralara ben bakarım.
Gözün arkada kalmasın.
Teşekkürler kuzen
Hayırlı olsun hocam. Yolun açık olsun.
sağol dostum
Yolun açık olsun hocam.
Teşekkürler hocam 🙏
Hakkında hayırlı olsun.
teşekkürler