Google getir yapmıyorum fakat yazıyı pingletiyorum ve google'a yazıyı add url'den gönderiyorum bu şekilde index alması 1 saniye sürmüyor yazı ilk sayfaya geliyor ardından yazı ilk sayfadan bir kaç gün içinde yok oluyor.
.
Hocam bu tür durumlarda asıl sebep sitenizin otoritesinin az olmasıdır.
Çünkü Google'nin hızlı listeleme için (google gibi getir,pingleme,add ul) yaptığı şey siteyi basit kriterlere göre analiz edip bir sayfaya yerleştirmektir.Ancak daha sonra yerleştirdiği sırada sabit tutmuyor çünkü detaylı bir analize tabi tutuyor.Ve burada sizin sitenizin otoritesi de baş kriter oluyor.
Backlink almadım dediniz bu otorite eksikliğinin nedenlerinden birisidir.
Son olarak şunu söyleyebilirim eğer sitenizden içerikler çalınmıyor ise ve 2-3 günde bir indexleniyorsa pingletmenize hiç gerek yok.İçeriklerin kendi kendine indexlenmesi çok daha iyidir.