Amacım tamamen bildiklerimi bilmeyenlere, yeni öğrenenlere aktarmaktı. İyi veya kötü. Kendi reklamımı yapma çabam yok; zaten bu forum dışında da reel hayatta da bu işle meşgul biriyim.
Beni eleştirin hiç problem değil, ancak şu açıklamanızdan sonra burada yüzlerce ekmek yiyen insana aslında hakaret ediyorsunuz. Ciddi anlamda söylüyorum; yıllardır sizin gibi saygısız birisiyle karşılaşmadım.
İnsanları küçümseyen bir yapınız var ve siz bunun farkında bile değilsiniz. İyi niyetle buraya yazacak olan birisi ; " Kardeşim burada yanlışın var. Bak bu konu böyle değil." diye uyarır.
Neyse, diyecek bir şey yok. Buda sizin yapınız demek ki.
Küçümseme diye birşey yok. O seo uzmanıyım diyen kişiler insanların ümitlerini sömürüyorlar, heveslerini kursaklarında bırakıyorlar. Bak güzel kardeşim, arkadaşım benim kimseyi küçümsediğim falan yok, sadece insanların zayıf yönlerinden para kazanmaya çalışan kişilere karşı bir karşı tutumum var. İnsanlar sıralamalarda yukarı çıkamadıkça çoğu seo uzmanıyım diyen yamyamlar üşüşüyorlar ve o insanların binbir yoklukla yemeklerinden kesip biriktirdikleri paraları alıyorlar. Seni tanımam etmem genele konuşuyorum ben, olanları söylüyorum.
Kardeşim burada yanlışın var, reklam yapıyorsun.