Hak veriyorum bahsettiğiniz şeylerin hepsine. Ama amacım düz bir polis olmak değil zaten. Siber suçlar , istihbarat daire veya Yunus polisliğine geçeceğim yani çabalayacağım. Düz polis olarak kalmak da istemiyorum , inşallah zamanı gelecek komiser , emniyet amiri olacağım okulu bitirebilirsem sağlık vs elenmezsem
Her polis okuluna giden polis adayının hayali dediğin şeyler ama gözünü 4 yıl çevik kuvvet te ve her daim il dışı Şırnak Hakkari Mardin Diyarbakır diş görevlerinde açacaksın bende 21 yaşında polis oldum keşke beni s.kselerde olmasydim. Hanım hergün tripli çocuk yüzüme bakmıyor aile her daim kızgın.. nr izin var ne istirahat 14 aydır hergün 12-12 çalışıyorum ve artık bilmişlik noktasindayim . Ha bu arada bilgisayar halkkkinda bilgim oldukça fazla ayrıca elektrik elektronik ustasıyım ayrıca binlerce sertifikamm bulunmakta gözümü cevikte açtım şimdi ise koruma subedeyim .
Eğer ki ben yalaka olacağım adam satacagim. En yakın görev arkadaşımın sırrını ustlwrime muhbirleyecegim dersen o zaman amenna .
Ama kimsenin adamı olmadan bu mesleği yapacaksan şimdiden git simit sat daha rahat olursun.