iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ayda gerçekten uğraşırsam o zor dediğin kelimede ilk sayfaya gelirim. Yılların emeği şu bu faso fisolarını geçelim kısaca. Ben sana senin dediklerin üzerinden cevap vermişim, sen bana başka şeyler üzerinden açıklama yapıyorsun. Senin burada dediklerini savunman gerekli, benim dediklerimi başka yola çekip oradan cevap vermen doğru olmaz. Sabırlı olsanız ne olur olmasanız ne olur? Burada tartışıyoruz hakaret edeceksen de buyur edebilirsin üstüme alınmam zaten.

SEO Uzmanı diye bir tabi yok zaten onu işsiz kalan site kurmayı öğrenen kişiler türetmiştir. SEO hocası, seo uzman, seo expert vs vs alayı yanar döner adamlar. Dürüst adam SEO hakkında bilgiler verir. Ha iş alacaksa da yüksek meblalara alır ve gerçekten o işe kendini verir. Çünkü ancak öyle emeğinin karşılığını alır. 50-100 tl ye satılacak paketlerle 1k-2k lık paketlerle olacak iş değil. Verecek aylık 15-20k geri dönüşünü 1 yılda alacak.

Emir falan da vermem kimseye ben haddim değil, kendi çalışanlarım bile benim en yakın arkadaşlarımdır, bu dünyada herkes eşit kimsenin kimseye emir vermeye hakkı yok. Sadece aklımda ne varsa onu yazdım, emir gibi gelmiştir ama değil bundan emin olabilirsin.
Amacım tamamen bildiklerimi bilmeyenlere, yeni öğrenenlere aktarmaktı. İyi veya kötü. Kendi reklamımı yapma çabam yok; zaten bu forum dışında da reel hayatta da bu işle meşgul biriyim.

Beni eleştirin hiç problem değil, ancak şu açıklamanızdan sonra burada yüzlerce ekmek yiyen insana aslında hakaret ediyorsunuz. Ciddi anlamda söylüyorum; yıllardır sizin gibi saygısız birisiyle karşılaşmadım.

İnsanları küçümseyen bir yapınız var ve siz bunun farkında bile değilsiniz. İyi niyetle buraya yazacak olan birisi ; " Kardeşim burada yanlışın var. Bak bu konu böyle değil." diye uyarır.

Neyse, diyecek bir şey yok. Buda sizin yapınız demek ki.