denizonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Apple için mobilden ödeme alma için bir uygulamanız yok sanırım planlanan birşey varmı bununla ilgili ?
Mobilden ödeme almaktan kastınız tam olarak nedir, detaylandırabilir misiniz? Zira tüm ödeme sayfalarımız mobil uyumlu hazırlanmıştır ve yazılım dili bağımsız olarak dilediğiniz tüm alt yapılara kolayca entegre edilebilmektedir.

oborahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar Hocam,

Buradan size ve ekibinize teşekkür ederim, hem hızlı çözüm üretmeniz hem de yaklaşımınız için.

İşini sizin gibi hakkı ile yapanların artması & çoğalması dileklerimle.

Tekrar teşekkür eder, işlerinizde kolaylıklar dilerim.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

ArisToteLes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba zafer bey sizinle görüşmem mümkün mu acaba bir e ticaret projemiz için
baskuda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabalar bir proje ile size başvurmuştum olumlu sonuç alamadım, iletişim için pm atarmısınız görüşmek istiyorum
Teknik sorularınız için PM yoluyla bana ulaşabilirsiniz. Diğer konular için Paytr sitesi üzerindeki iletişim formunu kullanmanızı rica ederim.

TanerSELEK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Zafer Hocam iki eitcaret projemiz var komisyon oranları hakkında görüşebilirmiyiz.
Size yalnızca teknik konular hakkında yardımcı olabilirim. Komisyon oranları hakkında Paytr sitesi üzerindeki iletişim formunu kullanmanızı rica ederim.

fadosolrelamisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, şu an sorunsuz çalışan opencart site içi ödeme modülü veriyor musunuz? Hangi sürümler?
Teşekkürler.
Paytr Mağaza Paneli > Bilgi bölümünden yayınlanmış tüm e-ticaret modüllerimize ulaşabilirsiniz. Panel üzerinde sunulan tüm modüllerimiz belirtilen e-ticaret versiyonlarında sorunsuz olarak çalışmaktadır.