Yazınız kullanıcıya istediğini vermiyor cümlesine tam manası ile katılmıyorum. Zira benim sektörümde içi boş konularla zirveyi kapmış adamlar var. Yazınız yetersiz diye kesitip atmak bence hikaye. Bence sitenize verilen backlinkleri kontrol edin derim hocam. Zararı olacağınız düşündüğünüz veya zararlı olan siteleri disawow edin. ikincisi Tasarım. MEsela benim Site tasarımım kötü diye 8. sayfadan ileri gidemiyordum tabi tasarım orijinal özel yapım bir tema idi velhasıl temayı bir değiştim direkt 3. sayfa e 2.sayfa ya filan gelmişti içeriğim. Bence tasarımınızı da gözden geçirin. Bir çok sebebi olabilir ama SADECE İÇERİKTEN DOLAYI denilmesine aldırmayın. Biz ne siteler gördük gül gül öldük. Ama adamlar zirveye koloni kurmuşlar. Sitenizi genel mana da bir gözden geçirin derim. Tabi şuda bir gerçekki içerikleriniz de sağlam olsun. Eğer içeriklerinizin sağlamlığına güveniyorsanız o zaman diğer etmenlere bakın.
Şahsi Düşüncemdir, Eleştiriye Açıktır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:55:17 -->-> Daha önceki mesaj 13:54:15 --

slymngk62 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buyuk ihtimal sirf siteyi guncel tutmak icin yazi girip, yukselmek icin direk anahtar kelimelere backlink kasiyorsun

Sana tavsiyem bir kac tane yazisini 1000 kelime üstü yazabilirsin, alt basliklar ve h taglarina dikkat etmeli, ve ana kelimene direk backlink almamalisin
Aynen hocam katılıyorum. Ben yazmayı unuttum. Sen çok yaşa