Neymaro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işin içinde olup "bilinenlerin tekrarı" demeniz normaldir. Ancak aramızda bu işe yeni başlayanların olduğunu unutmamak gerekiyor. Reklama ihtiyacı olan birisi olsam ; yukarıda banner bölümü var; oraya ücretiyle yaparım.

Ayrıca; konu SEO Paketleri değil, bu yüzden konunun dağılmaması ve tartışmaya yol açmaması adına bu konuda cevap vermeyeceğim.

Konuya katılıp, yorum yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim
Alıntı
Öncelikle bu bir reklam değildir. Ancak yinede açtığım konulara değinerek sizlere örnekler vereceğim.

https://www.r10.net/seo-hizmet-paketl...7339733-a.html

Yukarıda açtığım konudan dolayı Skype üzerinden devamlı olarak üyelerle iş yapmaktayım. Ancak çoğu zaman karşılaştığım ve webmaster için basit durumlardan dolayı bilmeyenlere bilgilendirici olması açısından birkaç bilgilendirici satır yazmak istedim.
Bak bu yukarıda yazdığın şeyi çocuk okusa yine güler. Konuyla alakasız şekilde anlattıklarınla alakasız şekilde linkini eklemişsin. Sonrada eleştirileri kabul ediyorum demişsin bak sana biraz gerçekçi eleştiri yapayım.

Alıntı
Maksimum 3 kelimeden olmasına dikkat edilmelidir.
film izle diye aratalım 1. sırada kaç kelimelik site var? fullhdfilmizlesene.org

Gördüğün gibi 4. Hemde öyle zor bir kelimede. Tezin çürümüş oldu. Gelip burda istisnalar kaideyi bozmaz deme.

Alıntı
Uzun süreli tesciller her zaman daha avantajlı olacaktır. Örneğin 2 yıllık bir domain ile 1 yıllık domain arasında aynı çalışmaları yaparsanız, 2 yıllık kayıt edilmiş domainler daha üst sırada yer alacaktır.
Alakayı anlamadım? 750k hitli siteye sahibim, her yıl zamanı geldiğinde yenilerim. altımdaki kişi ise 2020 yılına kadar kaydetmiş?

Alıntı
Whois Gizlemekten Kaçının! ancak yinede gizlemek istiyorsanız CloudFlare kullanmanızı tavsiye ediyorum. Spam saldırısınada CloudFlare ile çözüm bulabilirsiniz.
whois ve cloudflare ne alaka? Domain registar oldu da bizim mi haberimiz yok?

Güzel konu açmışsın, reklamını yapmışsın ama buradaki insanları birşey bilmiyormuş gibi davranıp gelip arkadaşlarına konuya yazın diyip durma. Burada forum açıldığından beri olan kişiler var. Kimin ne yaptığını dahi tahmin edebilecek kapasitedeler. İnsanları s*lak yerine koymayı bırakın. Adam gibi reklam amaçlı bir kaç birşeyler karaladım de geç.