IlkerSari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PSD to HTML&CSS işi verildi. Zamanında ve eksiksiz hazırladı. Samimi ve işini bilen birisi. Kesinlikle güvenilebilir. Teşekkürler.
hakkibilgehan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
verdiği süre zarfında, işini en temiz şekilde yapan benim rastladığım ender kişilerden bir tanesi. Tasarım çok hoşumuza gitti elinize sağlık.
Istplay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir çalışmak yaptık kendileri ile hızlı kaliteli arkadaş ilgi alaka için teşekkür ederiz.
Biter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşin üstadı olan çok iyi birisi çok teşekkür ederiz...
ahmetanilsen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş gayet hızlı ve temiz çalışıyor. Fazlasıyla memnun kaldık. İletişimede oldukça açık bir arkadaş. Tekrardan teşekkür ediyorum ilgisine.
infoakademi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşini ehliyle yapan nadir dökümcülerden. Verdiğim işi eksiksiz bitirip teslim etti. Teşekkürler.
MehmetIZMRLG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PSD to HTML&CSS işi verildi. Zamanında ve eksiksiz teslim alındı. Teşekkürler.
mega_man adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında ve istenilen gibi bir tasarım teslim aldım. Çalışmasını beğendim. Tavsiye ederim.
Sonyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa mobil sorunlar hakkında yardımcı oldu. Hem zaman hem kalite bakımından çok iyiydi artık tüm tasarım işlerimiz sizde..
Ugur.Akdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlıca işi teslim etti
Erebus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birkaç ay evvel forum haricinde arkadaşım vasıtasıyla iş vermiştim. işini layıkıyla yapan biridir düşünmeden iş verebilirsiniz.
Schizophrenia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işini temiz ve detaylı yapan bir arkadaş ilk defa çalıştık zamanında işini teslim etti. Çok sağolsun.
Nekrotasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş verildi oldukça oldukça hızlı şekilde hallettiler teşekkürler. Güvenilir hızlı ve uygun fiyat.
Metehaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CSS düzenleme yaptırıldı. Teşekkür ederim.