Tam anlamı ile tanışma fırsatımız olmamıştı ama bir kaç kez özel mesajdan yazışmıştık

Blogspot falan, yorum atana hediye olarak Blogspotlarınızdan veriyordunuz. Oradan bir tutarlılığınız olduğunu gördüm yeni renginiz hayırlı olsun işinizi layığı ile yerine getirdiniz.. Umarım daha iyi işler hayatınız boyunca sizlerle olur
Umarım o blogspot konusunda göndermeyi unuttuğum biri olmamıştır. Bazen kafa o kadar dalgın oluyor ki, ister istemez detayları atlayabiliyoruz. Bu arada yöneticilik benim işim değildi kardeşim, hobimdi

Sözlerin için teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı olsun.
burda acik acik konusacagim , sonuçta kimseye hesap vermek zorunda değiliz..
diğer mod arkadaşların neredeyse hepsiyle tanışırım ve muhabbetim mevcuttur , hepsinide severim özellikle Yenile'yi. ama her zaman için aramızda geçen muhabbetlerdede sizinle alakalı bazen söylediğim sözler şu şekildedir ;
"Herkese insaniyetle ve adaletle yaklaşmaya çalışır ve türkçe dil kurallarına o kadar dikkatli ve düzgün yazmaya çalışır." şikayet konularında olsun veya pm lere cevaplarınız olsun en çok dikkatimi çeken özelliğiniz türkçe dil kullanımınız ve imla kurallarına uymanızdı ( bunu kendimdede göremediğimden! ) . memurluk vasfından dolayı sanırım ister istemez buna dikkat ediyorsunuz.
Seninle mesajlaşmamızı hatırlıyorum. Haklı olduğunu düşündüğün bir konuda, haksız olduğunu söylemiştim sanırım, ya da ona benzer bir şeydi

Ama buna rağmen hakkımda bu sözleri yazıyorsan, demek ki sen de adaletli ve iyi niyetli birisin. Çünkü verdiğim kararlardan dolayı bana düşman olan çok insan var. Hatta biri, olayı kan davasına dönüştürmüş durumda

İmla kurallarına dikkat etmem memurluğumdan değil aslında. İş yerindeki birkaç arkadaşın yazısını göstersem, reçete sanarsınız

Çok teşekkür ederim.