İnanılmaz yanlış bir bakış açısı. E-Sigara kullanan kullanıcıların belki de yaptıkları en büyük yanlış. Sizin bünyeniz belki likit nikotine tepki vermeyebilir fakat kişinin likit içerisinde bulunan maddelere alerjisi var ise saf nikotin (mg si düşük ve ya yüksek fark etmez) neler yaşayabileceğini 6 senede öğrenmiş olmanız gerekiyor sanırım? Siz kullanıyorsanız kendinize kullanın. E-sigaranın normal sigaradan bir farkı yok. zehri başka bir yöntemle almaya devam ediyorsunuz. Damıtılmış olarak alıyorsunuz üstelik.
Bu kadar emin konuşabilmek adına son 10 yılda yapılan araştırmaları okudunuz mu? Sağlık sektöründeki branşını merak ettim doğrusu.
Ben kendi deneyimlerimi dayanarak yazdım. Yeteri kadar araştırma okudum. Likit içeriğinde bulunan PG (Propilen Glikol) dışında insanlar üzerinde alerjik etki oluşturan bir içerik bulunmuyor. Bu benim bilgim dahilinde olanlar. Tabi ki araştırıp kendi için uygun mu sorusuna evet cevabını verdikten sonra başlaması gerekir.
Her hangi bir sağlık branşım yok dediğim gibi deneyimlerim ile doğru orantılı tavsiyede bulundum. Kullanıyorum memnunum sağlığımdaki olumlu değişime şahit oldum çevremde bir çok kişinin de olumlu olarak etkilendiğini gördüm. Konu hakkında BBC belgeseli mevcut izleyebilirsiniz.