Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlette olma diye bir şey yok hocam. Onlara takılma sen.
Özel hastanede çalışmış biri olarak söylüyorum; özelde ne kadar iyi doktor varsa devlette de var. Devlette ne kadar kötü doktor varsa özelde de var..

Çok büyük bir ameliyat olmayacaksın; doktor ameliyat takviminde boş bir yere ekleyecektir seni. Maksimum bir hafta sonraya atar, çünkü beklenebilecek bir durumda değilsin. Devlet hastaneleri yoğun olduğu için özeldeki konfor yok ama ameliyatını iyi bir şekilde de yaparlar. Korkmana gerek yok
Ameliyat büyük değilde kırılan kemik lanet hocam . Kaynamayan cins birşey . İnşallah kaynamıstırda bu planlarım hep boşa çıkar .
F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlet 4 gün sonraya gün verince ilk ameliyatımı olduğum özel hastanedeki doktorumu aradım. Akşam gel sabah hallederiz dedi.

Ben sadece ameliyathaneye girişimi ve çıkışımı hatırlıyorum genel anestezi olduğu için.

Açıkçası 2 ay alçıyla gezmektense ameliyatı tercih ederim. Ameliyattan 1-2 hafta sonra kolum normale dönmeye başlamıştı.
4 Gün sonrasına versinler canımı yesinler hocam . Ben ameliyat olursam yine alçı olacak sanırım bir süre .