Sicilim temiz,Tahrik etti takip etti diye bir savunma biçimi olamaz.İnsan öldürmekten bahsediyorsunuz. 1 Polis bile suçluyu kafasına göre vuramıyor bu ülkede farkındamısınız. Sen silah çıkarıp adam vuracaksın.Ne ailen kalır ne geçmişin.

Şansın yaver gidip 7 yılda bile çıksan artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz.
Hukuku iyi kullanırsanız bu ülkede kimse size birşey yapamaz. Vururum öldürürüm ile bu devirde biryere varılmaz.Eskiden olsa neyse. Karşıdakine zarar verdiğinin 5 katı zarar sana olur. Adam ölür gider.Sen sürünürsün.
Üstad benim eşim hukukçu zaten.Size katılmıyorum.Şahsen ben ölmenin ve öldürmenin doğanın içinde yer aldığına inanıyorum.Siz değilsiniz ama haklı olsanız bile ben bazı durumlarda ölmenin ve öldürmenin gerekli olduğuna inanıyorum.Tabi bu yetiştiriliş tarzı ile alakalı bir durum.Ben böyle yetiştirilmiş bir bireyim ve dürüst olayım çok mutluyum.
Bazı insanlar hayatı hak hukuk adalet yasa kanun gibi kavramlara göre yaşamaz.Bazı insanlar hayatı örf adet töre gibi kavramlar için yaşar.Ben bu forumda her görüşün her fikrin paylaşılması taraftarıyım.Bu yüzden fikirlerinize saygım sonsuz.Lakin sizin de benim bana ait olan hayatı Türkiye cumhuriyeti kanunlarına göre değilde kendi ailemin koyduğu kanunlara göre yaşama istediğime saygı duyacağınıza eminim.
Ben eğitime medeniyete çok önem veririm ama eğitimli ve medeni insan olmak demek geçmişine sırt dönmek demek değildir.
Misal ben eşime evlenmeden "İstediğin hukuk fakultesini bitir.İstediğin lisans derecesini al ve istediğin yerde hukuk şirketini aç lakin ama hangi ailenin gelini olduğunu unutma çünkü ben hangi ailenin damadı olduğumu unutmayacağım"dedim.Ben hangi ailenin damadı olduğumu unutursam eşim kadın olduğu için eşimin ailesi benim hakkımda gerekeni yapar.Eşim hangi ailenin gelini olduğunu unutursa ben eşim hakkında gereğini yaparım.
Güzel bir beyin cimnastiği oldu.Size çok teşekkür ederim.
Saygılar sevgiler iyi forumlar.