Merhaba,

Bende müzdariptim ancak geçen gün 2-3 aylık olduğunu tahmin ettiğim ayva göbeğine sahibim. Ellerinden öper...Görsen nurtopu gibi...

Uzunca süre yatmalısın. Çalışmak yasak. Stres yasak. Öğünleri atlamamalısın. Salatalık yemeni tavsiye etmiyorum.

Hazır kurbandayız. Ekmeği kavurmanın yağına basa basa götürmelisin etten ve ekmekten kendini esirgeme...

Spor'u aklından dahi geçirme hem hızlı sindirmeni sağlar hemde parayı denkleştirmezsen strese sokar. Kızarmış patates mayonezle beraber tüketebilirsin ketçap tavsiye etmiyorum.

İçecek konusunda pek kısıtlamam yok. Hazır paket içeceklerden herhangi birisini içebilirsin. Suyu içmende de sıkıntı yok.

Acı biber her yemeğin yanında mutlaka bulundurmalısın. İştah açıcıdır. Ağzının yanması geçene kadar baya baya götürürsün. Acı biberin organik olmasında hiçbir sakınca yoktur. Organik olursa çok daha iyi olur.

Ve tabii ki film izleme...

Film izlerken oturmak yasak biraz yayılmalısın. Kuruyemiş, meyve , yağlı patlamış mısır, cips , kola vs. Gibi ürünleri film izlerken tüketmek önemli. Dram, korku, aşk, ****** filmler yasak komedi, macera, bilim kurgu filmleri ürünlerin tüketimini kolaylaştırmakta.

Film izlediğiniz oda helaya yakın olan bir oda olursa film arasında gitmekse efor sarf etmenizi önler.

Yeterli gelmezse ek tavsiyelerde bulunabilirim.