F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araba alanların büyük bir çoğunluğunun vergilerden haberi yok. Adam aracın fiyatını öyle sanıyor. Kdv+Ötv+Ötv'nin Kdvsi şeklinde sistematik bir soygun olduğunu bilse zaten çoğu kişi tepki gösterir.

%40, %80 ve %130 gibi ötv oranları var araçlarda. Yani bir kendine bir de devlete araç hediye ediyorsun.

Yolda yürürken birisi önünüze kesse paranızın yarısını alsa hırsızlık olur. Ama vergi kutsaldır diyerek alınan paralar olduğunda bir sürü zırva ortaya atılıyor.

Ötv ve öiv geçici deprem vergisi olarak çıktı ama sonradan kene gibi yapıştı üstümüze. Kimse de şikayetçi değil maşallah. Hatta şikayet edene ne ilginçtir "Hırsız devlete zarar verendir." diyorlar.
Benim araba fiyatlarından verilen vergiden ötv den çok iyi bilgim haberim var fazla değil 13 tane 2014 2015 model uluslararası nakliyat için araçlarım var 4 tane de binek araçım var ayrıca benim arabaların eşi Gürcistan'da Açlıktan hertürlü adiliği eden insanlar 30,000 $ alırken ben 130,000 € para verip alıyorum kalkıp da bu HIRSIZLIK demiyorum. Kalkıp gürcistan azerbaycan plakalı araç alıp bu işi edebilirim edenler gibi ALANLAR AMA HEP BU ÖTV MTV CEZALAR için alıyor ama Satmaya sıra gelince Benden çok zarar ediyorlar.
Bu soruyu şahsına soruyorum :
Senin gözünde para hırs için Devlete Zarar Veren kimdir ?
Benim gözümde HIRSIZ'dır..
Kalkıp şere.siz namus.uz mu diyeyim ?