Orkun ve çevresi ne iyi ne kötü diyebileceğimiz kategoriden bence, direk çocuklar için üreten slime kanalları falan var onlar çok acayip. Ben çocukken izleseydim kesinlikle psikolojim bozulurdu. Ciddi anlamda ruhsal sağlığı bozabilecek tipten videolar var.

Lütfen aşağılama olarak algılanmasında bizim insanlarımızda yaşamıdan ötürü mü, yoksa karakterden mi bilmiyorum ama fazlasıyla eziklik hissi var. Sosyal medyada her video paylaşana çığlık çığlığa koşuyorlar. Sırf karşı tarafın takipçisi yüksek diye yapmadıkları halt kalmıyor. Üstelik yaptıkları bir şey yok. Malum durum böyle olunca, herkes video işine giriyor. Sırf kendi egosu yükselsin diye karakterinden ödün verip saçma sapan içerik üretiyorlar. Bizim insanımız kendine güvense, saçma sapan insalara prim vermeseler kaliteli bir ortam oluşabilir. Ama tabi ki de bu mümkün değil.

Ayrıca çocuğunun 989564 tane videosunu çekip, çocuklarda düzeltilemeyecek şekilde psikolojik sorunlara yol açan bir sürü anne - baba var. Amerika'da ki gibi child protection services şart ülkemize.