Kardeş algılama sorunun var herhalde. Bak altını çizerek söylüyorum. Bu insanlar araba sevdalısı. Sorun raylı sistemin azlığı değil. 5-6 katlı metro olsa da araç ile yola çıkacaklar.
Batı bizi kıskanıyor falan diye laf çarpana gerek yok. Emin ol hayal ettiğinden çok daha muhalefetim. Ama muhalefet olacağım diye de saçma sapan konuşmuyorum. Sana da aynısını öneririm. Cevap yazma cevaplamayacağım.
İyi bayramlar.
Öncelikle sen benimle "cevap yazma" şeklinde
konuşamazsın. R10 babanın malı değil. Düşüncelerinin eleştirilmesine dayanamıyorsan aç not defterini, oraya yaz. Burası insanların kullanıma açık bir forum.
Benim algılama sorunum yok ama senin kesinlikle var. Yazdığın konuların hepsini bir önceki mesajımda anlattım. Algılayabilmen için ikinci baskıyı yapıyorum. İnsanlara güvenli, konforlu ve hızlı bir raylı sistem sunarsan senin o "araba sevdalısı" dediklerinin %70'i arabalarını bırakır. Kalan %30 görmemiş ise ki önceki mesajımda bahsettim, toplum kültürü ile yok edilebilir. Zamanla olacak şeyler bunlar ama öncelik bahsettiğim kaliteli toplu taşıma.