Arkadaşlar gösterilen anlayışa teşekkür ederim öncelikle. Site için ciddi anlamda ilgili olan bazı kişilerle ile görüşmelerimiz oldu ve birkaç kişi ile halen devam etmekte. Sizleri bilgilendirme amaçlı Ağustos ayı gelir tablosunuda yayımlamak isedim.
Resimden de anlaşılacağı gibi Ağustos ayı kazancı 661 tl olarak belirlenmiştir.
66.552 sayfa görüntülenmesi olmuş , 148.508 reklam gösterimine karşılık 1259 adet reklamlara tık almıştır. Sayfa BGBS si 9.94 TL ve gösterim BGbM 4.45 TL.
Sıkça sorulan soru şu siteye hiç seo yapıldımı. Arkadaşlar siteye SIFIR SEO yapıldı. Yani tertemiz seo anlamında. Ha iyimi ? Kimine göre iyi kimine göre kötü. ( Anlam ifade etti. ) Benim için ise çok iyi. Kaliteli bir çalışma yapılırsa ( işini ve ne yaptığını bilen birileriyle . ) eminim şuanki kazancını 3-4 katlayacaktıır kullanıcı sayısı ile birlikte artış gösterince.
Ayrıca saolsun Suskunduygular ''Yıldıray'' diğer oyun sitelerimede ve bu siteyede pekçok oyun yaptı. Sadece bu siteye özel 4 oyun bulunmakta. Size ek olarak 2 oyunda dağıtımını yaptığınızda güzel gelir ve hit getirecektir. 2 oyununuz karakterlerini siz belirleyeceksiniz ve site için yapılacak.
Site için Yıldırayın yapmış olduğu oyunları ve yapacağı oyunları boyama oyunları ile karıştırmayın 2 kişilik oyunlar ve cidden görsel olarak yabancı bir siteye yakışan oyunlardır. Bu konuda Yıldırayın el emeğini ve bilgisini tartışmak yanlış olur. Kendisine teşekkür ederim nezninizde.
Daha fazla bilgi için atmamı istediğiniz bilgi olursa resimleyip sizler için seve seve atarım.
İlginize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Ayrıca hayırlı bayramlar.
Not : Arkadaşlar 46 yaşımdayım bazı telefon eden arkadaşlar ciddiyetten uzaktılar. Lütfen sırf merak için bile olsa aradığınızda bir iş yapan kişi gibi olmanızı rica edeceğim. 15 yaşında gibi ergen olmanın iki tarafada zaman kaybından başka olmayacağını hatırlatmak istedim.
Tekrar teşekkürler.