kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sana Avrupdaki raylı sistemi önemse, seni alakadar etsin demedim. Türkiyedeki raylı sistem sana şuan mükemmel geliyor ya. Avrupa git bir bak hiçbirşey olmadığını anlarsın bizdekinin. Adam evinden çıkıp metrosuna binip işine gidiyor. İstanbulda kaç kişi yapabiliyor bunu? Havaalanına gidemiyorsun sen daha metro ile nesi mükemmel? O 5-6 kat ise senin o sardunya konserveleri gibi metroya binmeni engellemek için. Ama senin bu kafa ile anlamam zor. Böyle keyifli, hızlı, güvenli bir raylı sistem oturunca kimse arabasına binmez emin ol. Gösteriş meraklıları dünyanın her yerinde onuda kültürle yoketmek gene o topluma mahsus.

Sonuç olarak, iyi güzel dost. Raylı sistemlerin iyiyse sorun yok.

Batı bizi kıskanıyor
Kardeş algılama sorunun var herhalde. Bak altını çizerek söylüyorum. Bu insanlar araba sevdalısı. Sorun raylı sistemin azlığı değil. 5-6 katlı metro olsa da araç ile yola çıkacaklar.

Batı bizi kıskanıyor falan diye laf çarpana gerek yok. Emin ol hayal ettiğinden çok daha muhalefetim. Ama muhalefet olacağım diye de saçma sapan konuşmuyorum. Sana da aynısını öneririm. Cevap yazma cevaplamayacağım.

İyi bayramlar.