Dikkat etmeyin ama uzak durun, uzak durursanız dikkat etmeniz gerekmeyecek.
En son yaptığım işlemi anlatıyorum;
Domain sattım lakin transferi domain firması yüzünden gerçekleştiremedik, transfer tamamlanmadı ve sorunun hangi firmadan kaynaklandığını da çözemedik tabii ki alanadları bunu çözümlemek için var değil mi. 2 hafta kadar beklettikten sonra işlemi iptal ettiler ve bilgi vermediler. Bende daha sonra alıcının beni boş yere oyaladığını düşünerek telefon numarasına bir şekilde ulaştım ve kızgın bir halde mesaj attım.
Domaini almak istediğini transferin tamamlanmadığını bildirdi. Siz olsanız ne yapardınız? Sorunu çözebileceğimi ve parayı hesabıma yatırabileceğini söyledim. Sorunun ne olduğunu bilmiyordum ama bütün yetki bendeyken üstesinden geleceğime karar kıldım.
Ne kadar ödeyeceğini sordu bende sitenin aldığı komisyon ücretini düştükten sonra normal fiyatı ilettim. 2-3 hafta kadar uğraştım birkaç farklı firmaya transfer ettikten sonra domaini sonunda kendisine aktarabildim. Haftalar sonra malum siteye girdiğimde hesabımda bazı özelliklerin kapalı durumda olduğunu görünce destek hattlıyla iletişim kurdum. Gösterdikleri tavır esnaf ağzı gibiydi benimle çalışmayı uygun bulmamışlar. Sebebini sordum satışı dışarıdan tamamladığımı söylediler.
Gözlüklü canımı çok sıktın haberin olsun altında kalmam.