Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hafıza gittikçe köreliyor sanırım. Kaç yıl oldu kardeşim seninle tanışalı? İyinette tanışmıştık diye hatırlıyorum. 2010 ya da 2011 olmalı. İnsanın adı çıkacağına canı çıksın demişler, seninki de o hesap:=) Neyse ki artık sorun kalmadı. Forum için gerekli olan insanlardan birisin. İlerleyen zamanlarda belki beraber birkaç iş yaparız. Belki birlikte bir dedektiflik bürosu falan açarız İyi bi adamsın, yardımseversin. Umarım hiç bozulmazsın kardeşim. Bir gün bi rakı sofrası kuralım
Hafızan seni yanıltıyor abi, iyinet'te hiç takılmadım. Hatta üyeliğim bile yoktu. Oraya 2009 veya 2010 yılında Yeliz diye bir arkadaşımın (ki o da sadece link değişimi için kullanırdı) şifresiyle 1-2 girip bakmışlığım var. Sen adminken 2013 yılında, beni davet etmiştin ama fırsat bulup gelememiştim. Seninle veri kaybından önce R10'da tanışmıştık ilk defa. Sanırım 6-7 yıl kadar oldu. Hakkındaki düşüncelerimi, sayfanda uzun uzun belirtmiştim. Gerçekten abim gibi sevdiğim sayılı insanlardan birisin.

Hem yeni projelere, hem de rakı sofrasına her zaman varım diyorum. Bu arada Ankara'da değilim, buradaki kullandığım bilgisayar bir garip. Like yapamadım, pazar gününe borcum olsun. Cansın abi. Tekrar bayramını kutluyorum.

Videoreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önemli olan adamlıktır yaş sadece sayılardan ibarettir
Kardeşim

Bilmukabele
Eyvallah, teşekkür ederim hocam. Hiç tanışmadık ama aşinayım, severim seni de.

FreaK7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardımsever bir arkadaş, iyi ki karşılaşmışız. @Jurisconsult

Bir kez daha teşekkürlerimi gönderiyorum buradan
Rica ederim, sen de aramıza yeniden hoş geldin Mehmet. Ben de seni tanıyor olmaktan mutluyum. Umarım sen de bundan sonra daha dikkatli olursun.