Programmer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10' a özel kampanyalar indirimler yapabiliyor musunuz?

Zipcar ' ı seviyorum ama km başına artış oldu sizde de açıkcası 2-3 gün kiralayacağım zaman çok maliyetli.

Mesala şuanda bayram için dizel otomatik araç bakıyorum maks. 3 güne 350-400 TL ayırdım ama sizde bu fiyatlar yok ve km başına çok pahalı kalıyor. Şehir dışı yapacağım için.
Zipcar şuan içinde kurumsal üyeler ve üniversite öğrenciler ile alakadar bir kampanya söz konusu ama ileride R10 ailesinin talepleri doğrultusunda bu kampanya konusunu göz geçirebiliriz.

İlk 20 km ücretsiz. Diğer kalan km'ler km başı ücret olarak alınıyor. Provizyon çekilmiyor, sigorta satın alınabiliyoruz. Bunlar güzel şeyler.

3 güne 350-400 TL mahalle arası esnaf vermiyor hocam araç o fiyatlara zaten araç kiralamayın benim tavsiyem. Uzun yol için bir şey söyleyemem size Km başı ücreti var sonuçta. Avis, budget ortak kuruluşlara bakabilirsiniz. Araç fiyatları yaz/bayram/arz talep yoğunluğuna göre artış gösterdiği için biraz yüksek rakamlardır. Yakıtı kendiniz alırsınız bu seferde biraz daha uygun fiyatlı gelmiş olur size.