iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu konudan hiçbirşey anlamamışsın ben de sana dert anlatmaya çalışıyorum. Söylediklerin öneri olsa zaten cevap dahi yazmam ama Wordpress'in hala 404 sorgusundan bahsediyorsun. Olayın 404 sayfası ile alakası dahi yok. Adama saldırıyorlar anlık 1k istek gönderiyorlar sen de diyorsun ki 404 sayfasındaki sorguları sil. Yahu adamın amacı 404 sayfasına ulaşmak değil ki. 404 sayfasına gelene kadar site düşer zaten. 1 kişi istek yolluyor index.php ile başlıyor çalışması sistemin daha sonra functions vs diye devam ediyor. En son 404.php sayfasına düşüyor. Sen 404.php sayfasını silsen bile o site düşer diyorum bunu anlatamıyorum. Arkadaşın o linkleri kurtarma derdi falan yok. GET saldırısı alıyor onu engellemeye çalışıyoruz.
Hocam teşekkür ederim sayende yabancı botlardan kurtuldum. Fakat sorunum google ile. Söylediğin şekilde sitemap'ı sildim. Lakin 2 gündür hiçbir konum indexlenmiyor google'da. Google plus'ta sitemden link paylaştığımda daha önce konu resimleri çıkardı çıkmıyor. Webmaster toolsdan Google gibi getir ile bir indexleme yaptırıyım dedim, odaya siteye ulaşamadı, ekran görüntüsü aşağıda