iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak açıklıyayım bir sayfa hazırla google gibi getir de bu kodlarla ne olduğunu anlarsın. Cloudflare da Google botları izinlidir. Ha illa google botlarını da garantiye alıcam derse onları hariç tutabilir cf ayarlarından yine.

302 bir süre burası benim sayfam demektir yani 302 yi kaldırdığında eski haline gelir ama 404 ise bu sayfa yok demektir eski haline gelmesi çok zor. Zararı yok. Ayrıca 404 sayfasına sorgu olmadan direk html ile bu sayfa yok da diyebilir. Yazılımdan anlamıyorsun sanırım ondan böyle düşünüyorsun. Dediklerimi araştırırsan doğru olduğunu göreceksin. Günlük 80-90 milyon isteği bu şekilde engelledim.
Sen bana 302 404ü anlatıyorsun bunları zaten biliyorum anlatmana gerek yokki yazılım derkende neyi kastettin onu anlamadım wordpressde iyiyimdir mantıgını bilirim. Wpde 404.php sayfasında sorgu yok diyosunda ordada azda olsa sorgular var bloginfo('name') wp_title(); gibi fonksiyonlar çalışmak durumunda bunuda sqle bağlanarak yapıyor. Gelen hitlerde sitemde olmayan sef yapılarına giriş yapıyor buda 404e düşüyor diyor arkadaş anlamadınmı olayı sen sen o linkleri kurtarma derdine düşmüş 302yi kaldırırsan eski halini alır diyosun anladınmı olayı. Her türlü yönlendirirsin illaki ben önerimi yaptım seninki farklıdır benim ki farklıdır sorun yok benim açımdan.