amiral79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inşallah ama küçük yerlerde bu işler büyük şehirlere göre daha farklı akıyor
sizin için basit gibi görünen bir işi etrafta başka usta olmadığı için
adam boşta olsa bile sağlam rakam çekebiliyor

dediğim gibi mümkün olduğunca hiç parça iş bırakamadan tüm işleri bir anda bitirerek
Eniştem inşaat ustası, bu durumları ona anlatmadım ancak arsayı felan alıp ev yapmaya karar verdikten sonra ona söylerim ufak tefek yapılacak işleri o yapar herhalde

GrupSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dile kolay 150 k....
Bu işler için az bir para

Civan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gökçeada'da yaşa öyle ise.. Pişman olmazsın.. Denizin dibinde olup rutubet olmayan bol oksijenli sakin bir ada. Her türlü imkan da mevcut.
Ada olmaz hocam İş olarak sıkıntı benim için.

M_Can adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
balikesire gel yardimci olalim asos, ayvalik kkuyu altinoluk. (Yer yer canakkale ama balikesir sinirina 1km falan)Merkez sarmsakli vs vs dogal yerler burada, nişanlim da mimar, akil danisiriz, m2 basi maliyet 700 tl den hallolur. Luks dairelerde bile 1.000 tl arsa isi iste o biraz degisir yapidenetimi var, zemin etutu var kotlar var. Alirsin bi arsayi, zemin skntilidir aldiginin yarisini kullandirirlar mazallah, ozellikle 2 ay bekle bi cok belediye yeni yonetmelikten dolayi su an proje kabul etmiyor 2 ay sonra acilacak, ne oluur ne olmaZ dikkatli olmakta fayda var
Balıkesir'de arsa fiyatları ne alemde bir fikrim yok hocam. Balıkesir şehir olarak çok güzel biliyorum fakat ekonomim ne der onu bilmiyorum Arsaları almadan önce araştırmak da önemli, bu araştırmaları belediyeden yapabiliriz herhalde değil mi hocam ? Saygılar.

moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ınşaatta çalışıyorum aynı zamanda web masterım bak mesela ınternetten ışler kesattı bayramdan sonra Muğla Datçada duvar a gıttım ve iş bıttı ordan çıkıp Ankara ya KALIP da 1 hafta kadar çalışdım sonra ış bıtınce köye geldım.
Kaba bır fıyat çıkarayım
Datçada Duvarcılar m2 sını 8 tl ye yapıyordu (2 katlı Villa +bitişiğinde yıne 2 katlı dublex i vardı )
Kalıpçılar dan duyduğum kadarıyla m2 sını 25 tl ye yapıyordu.
Ankarada sanırım m2 45 tl ydı.
Üstede Yazdığım gıbı Konuma göre fıyatlar değişmekde bırde Adamını bulacaksınız tabıkı bır kışıye bırakırsanız o sıze 25 tl de der 45 tl de
Not:İŞCİ OLRAK ÇALIŞDIM USTA DEYİLİM birde Tek bına olduğu ıçın ustekı verdığım fıyatlara iş yaptırmanız ımkansız gıbı benm bahsettığım fırma vve mutahıt ışlerıydı yanı tek evde fıyatlar değişir.
Aynen hocam konuma göre fiyatlar farklı olabilir ancak o sorunu eniştemle çözeceğim