Programmer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatlarınız arttı, bu nedenle Zipcar' a geçtim.
Ayrıca eski üyelere yada var olan üyelere ekstra promosyonlar yapmalısınız bence.

Bu arada merak ettiğim bir konu var, yoyo kendi çalışanlarına ne tür promosyonlar sağlıyor yada ücretsiz araç veriyorlar mı ? Kullanabiliyor musunuz? Daha önce bir pozisyon için başvuracaktım sonra vazgeçmiştim.
Merhaba,

Yoyo'dan bulunan pozisyonumdan ayrılarak sizin kiralama yapmış olduğunuz ZipCar operasyonuna geçtim.

Sorularınıza yanıt vereyim;

* Eski veya yeni üyelere her hangi bir promosyonumuz olmadı. Yapacağımız kampanyalar tüm üyelerimizi kapsamaktadır. Eski - yeni kayırmadan tüm üyelerimiz faydalanabiliyor.

* Araçların çoğu bizde. Hepsine günde 100'den fazla biniyoruz.
Harici olarak uzun dönem, iş güç, tatil vaktinde istersek %50 indirimli olarak kullanabiliyoruz.

Şuanda Zipcar'dayım bilginize.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden sadece otomobil
panelvanda kiralayabilirsiniz SRC belgesi olan üyelerinize.
Panelvan araçlarımız belki ileride gelebilir. Ancak Lüx otomobil kiralama şirketi olduğu için ve Avm ve ulaşıma yakın lokasyonlarda araçlarımız olduğu için çoğu lokasyona panelvan araçlarla alakadar problem yaşayacağımızı düşünüyoruz.

Konuyu kilitlemek için rapor ettim. Artık Yoyo ile yollarımızı ayırdık. Zipcar için yeni bir konu açacağım..

Sevgiler,