Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortalama 85.000 TL civarında hazırlarsınız. İç tadilatı çok iyi olsun derseniz 100.000 TL'yi gözden çıkarın. Tabii bunda kullanılacak malzemenin payı da var. İnşaatçı oğlu olarak söylüyorum bence prefabrik daha mantıklı.
yere gore fıyat değışııyor hocam
AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu webmasterlera değilde inşaat ustasına sormanız daha mantıklı olur kaba hesap yapalım 2 katlı bir ev dikmek yaklaşık 75.000-80.000 liraya patlar.
Ben ınşaatta çalışıyorum aynı zamanda web masterım bak mesela ınternetten ışler kesattı bayramdan sonra Muğla Datçada duvar a gıttım ve iş bıttı ordan çıkıp Ankara ya KALIP da 1 hafta kadar çalışdım sonra ış bıtınce köye geldım.
Kaba bır fıyat çıkarayım
Datçada Duvarcılar m2 sını 8 tl ye yapıyordu (2 katlı Villa +bitişiğinde yıne 2 katlı dublex i vardı )
Kalıpçılar dan duyduğum kadarıyla m2 sını 25 tl ye yapıyordu.
Ankarada sanırım m2 45 tl ydı.
Üstede Yazdığım gıbı Konuma göre fıyatlar değişmekde bırde Adamını bulacaksınız tabıkı bır kışıye bırakırsanız o sıze 25 tl de der 45 tl de
Not:İŞCİ OLRAK ÇALIŞDIM USTA DEYİLİM birde Tek bına olduğu ıçın ustekı verdığım fıyatlara iş yaptırmanız ımkansız gıbı benm bahsettığım fırma vve mutahıt ışlerıydı yanı tek evde fıyatlar değişir.