Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
klasik patron ağlaması yanında çalışanlara allah yardım etsin peki bu işçilerin üzerinden kazandığın paraları niye söylemiyorsun ? Cebe indirirken sorun yok cepten çıkınca vay efendim şöyle böyle zaten siz ve sizin gibi sanayiciler yüzünden bu tip şeyler oluyor. Asgari ücrete zam gelsin hemen işçi çıkartın binlerce lira kazanırken sorun yok haftada 45 saat çalıştıran yer varsayıyorum o 45 saat işçinin suyunu çıkarmadan bırakmıyorsunuz. Ben sanayi bölgelerinde çok çalıştım.
Arkadaşım ağlama falan yok delikanlı gibi dürüstlük var.Hiç bir sanayici iş hayatına girerken vay efendim insanlara iş vereyim istihdam sağlayım diye girmez.Para kazanmak için girer.Asgari ücret konusuna gelince bizler siyasilerin seçim rüşveti olarak dağıttığı paraları ödemek zorunda değiliz.

Ben bu forum da gece gündüz her gece okuyun eğitiminize önem verin kendinizi işçi olmaya mahkum etmeyiniz derken.Bu ülke de bir siyasetçi bize eğitimsiz seçmen lazım diyordu.

Ben bu forumda adını kimsenin bilmediği sözde üniversiteden (ki nasıl üniversite ise taban puanı İzmir de ki sıradan bir liseden daha düşük) mezun olmak yerine çekirdekden usta olun işsiz kalmayın derken.Bu ülke de bir siyasetçi her il de üniversite açtık diyordu.

Yani anlayacağın herkes hak ettiği hayatı hak ettiği şekilde yönetilerek yaşıyor.

İşte 2019 seçimleri kapıda bakalım siyasi rüşvet olarak işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak ve bu yapılan zam ota boka gelen zamlarla kaç günde eriyecek.

Kimse kusara bakmasın bu ülkenin turizm sorununu çözmek adına verilen 10 günlük tatili daha fazla konuşup canımı sıkmayacağım.Konu sahibi yerden göğe kadar haklıdır.