Google botları tryemi özel? kaynak neresi acaba yurtdışı diye biliyorum o yüzden gider dedim.
404 ile 302 farklı yönlendirmeler sende biliyosun saldırı yapıyorsa 302 301 yapılması ne kadar doğru sayfada kalma süresi ne olacak? gerçek hit olsa dediğini yapalım ama bu yapay hit zarar verir.
SQL'i zorlayan 404.php dosyasıdır demiyorum illaki ordada sorgu varsa zorlayabilir diye dedim.
Bak açıklıyayım bir sayfa hazırla google gibi getir de bu kodlarla ne olduğunu anlarsın. Cloudflare da Google botları izinlidir. Ha illa google botlarını da garantiye alıcam derse onları hariç tutabilir cf ayarlarından yine.
302 bir süre burası benim sayfam demektir yani 302 yi kaldırdığında eski haline gelir ama 404 ise bu sayfa yok demektir eski haline gelmesi çok zor. Zararı yok. Ayrıca 404 sayfasına sorgu olmadan direk html ile bu sayfa yok da diyebilir. Yazılımdan anlamıyorsun sanırım ondan böyle düşünüyorsun. Dediklerimi araştırırsan doğru olduğunu göreceksin. Günlük 80-90 milyon isteği bu şekilde engelledim.