Alttaki şeref yoksunu kişinin web siteleri burda sitesini outbound link çıkışlarını kontrol etmenizi öneririm. Düzenli aralıklarla kontrol ediyordum sitemin birinin başına gelen bu bilginiz olsun gerekirse kimlerden link almış onlarıda ahrefs raporu olarak bildiricem.
<div id="linkler" style="top:-656px; position:absolute;"><a href="cosspa.net" title="bursa ******">bursa ******</a>-<a href="buxclick.net" title="beylikdüzü ******">beylikdüzü ******</a>-<a href="kapidadolumbursa.com" title="bursa ******">bursa ******</a>-<a href="guzelistanbul.net" title="istanbul ******">istanbul ******</a>-<a href="gujjc.com" title="****** istanbul">****** istanbul</a>-<a href="bodrumdatatilotelleri.com" title="bodrum ******">bodrum ******</a>-<a href="denizliumke.org" title="denizli ******">denizli ******</a>-<a href="marmaristekne.net" title="marmaris ******">marmaris ******</a>-<a href="gazetekayseri.org" title="kayseri ******">kayseri ******</a>-<a href="sakaryaescbayan.net" title="sakarya ******">sakarya ******</a>-<a href="mysjztz.com" title="samsun ******">samsun ******</a></div>
Uyarmak için konu açma gereksinimi duydum. domainlerinden birinin backlink aldığı siteleri csv olarak sunuyorum bakabilirsiniz.
İndirin.