Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
botla çekilip spinlenerek içerik girilmiş bir siteyi kayda değer kazanç sağlayacak hale getirmeniz imkansız değilse de kalıcı ve kabul gören yollardan çok zor. Ben bir kaç seo case studym dışında, hiç bir ana sitemde spin içerik kullanmıyorum. Rewrite olabilir ama spin başka bir şey. Rewrite ile de benzersiz içerik oluşturamazsınız ama en azından orijinal oluşturabilirsiniz. En hızlı yol bu olur ama rewritelarınıza da kendiniz bir şeyler eklemezseniz, sitenin de yeni olacağı düşünülecek olursa, içeriği aldığınız siteden ne gibi bir artınız olacak ki google sizi onun üstüne çıkarsın? Sabırlıysanız ve uzun vadeli bir iş düşünüyorsanız, mutlaka benzersiz içeriği tercih edin, editörünüzü de buna göre iyi seçin
Uzun süreli ve kalıcı site düşünmüyorum. Aslında amacım, 100 adet site kurmak. Bir siteden çok yüksek hpgelir hedeflemiyorum. 300 TL aylık bandını yakalasam yeterli benim için. Bu nedenle bot ve spin düşünüyorum. Bununla birlikte her ne kadar içerikler bot ve spin üzerinden gelse de sektörle ilgili çok iyi keyword analizi yapıyorum, spinlesmis içeriklerin aralarına aranma hacmi yüksek keywordlerin yer aldığı cümleler uygun bir şekilde yerleştirilecek. Şu an konu tamamen ticari yani. Burada iki şeye güveniyorum. Gerek yüksek düzeyde aranan keywordler gerekse trend keywordler konusunda çok iyi tespit yapıyorum. İçerik yazarıyım zaten, markalara içerik hazırlarken keyword analizini de yapıyorum. Esasen güvendiğim nokta burası... Bilmiyorum, belki de yanılıyorum ama deneyeceğim. Fikirlerinize önem veriyorum Bu konuda ne düşündüğünüzü de merak ediyorum açıkçası, tecrübeli olduğunuz her halinizden belli

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:16:56 -->-> Daha önceki mesaj 21:10:49 --

Yekta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu anlattıklarına göre kazanç sağlamayı düşünüyorsan o zaman hiç birine bulaşma, Türkçeye bile bulaşma gir bir işe çalış derim
Şakacıııı
Hep kendi zihninde senaryolar kurup bunun üzerinde düşünüyorsun biliyor musun

Çalışmadığını kim söyledi sana Yüz site ile bu şekilde bir giriş neler getirir? Denemek lazım