botla çekilip spinlenerek içerik girilmiş bir siteyi kayda değer kazanç sağlayacak hale getirmeniz imkansız değilse de kalıcı ve kabul gören yollardan çok zor. Ben bir kaç seo case studym dışında, hiç bir ana sitemde spin içerik kullanmıyorum. Rewrite olabilir ama spin başka bir şey. Rewrite ile de benzersiz içerik oluşturamazsınız ama en azından orijinal oluşturabilirsiniz. En hızlı yol bu olur ama rewritelarınıza da kendiniz bir şeyler eklemezseniz, sitenin de yeni olacağı düşünülecek olursa, içeriği aldığınız siteden ne gibi bir artınız olacak ki google sizi onun üstüne çıkarsın? Sabırlıysanız ve uzun vadeli bir iş düşünüyorsanız, mutlaka benzersiz içeriği tercih edin, editörünüzü de buna göre iyi seçin

iceriks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site .com ve travel olarak belirlendi. Travel sözcüğü sitenin isminin başında yer alıyor + iki harfli marka adı ile devam ediyor.

Keywords seçimi olarak, uzun kuyruklu kısa kuyruklu ne var ne yok hepsini güzelce tespit etmeye çalışıyorum. Özellikle de son dönem en çok aranan keywordleri tespit etmeye çalışıyorum.

Aklıma bir şey daha takılıyor. Bot ve spin ile çok hızlı travel sitelerinden içerik çekmek mi yoksa her gün kendim üç tane içeriği bizzat hazırlamak mı? Hangisi daha mantıklı? Netice olarak amacımız, adsenseden gelir elde etmek. Siteyi hazırlattığım kişi, içerik yazmakla uğraşma diyor, bot ve spin en iyisi diyor. Bu konularda da görüşlerinizi almak isterim