Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş konusunda bir sıkıntım yok. Acil yardım istasyonlarında çalıştığımdam dolayı her türlü yerde çalışma imkanım mevcut oluyor Gelir kaynağım; iş+internet işleri toplamı oluyor. Şuan için arsa bakma aşamasındayım. Daha sonra ise ev seçimi için; betonarme mi yoksa prafabrik mi olacak ona karar vereceğim.

Hocam ben sıcaktan kaçıyorum zaten. Aşırı terleme şikayetim var; sıcaklık seviyeleri orta hatta gezen bir şey olursa benim için daha iyi olur

Bende 20 seneden fazladır İstanbul'dayım hocam. Şehir yaşamı, trafik, pahalı yaşam beni artık bezdirdi. Bu nedenle huzur ve rahatlık amacıyla bir yerlere göç etmek istiyorum. İzmit araştırmalarına başladım. Güzel bir arsa bulursam neden olmasın, teşekkür ederim Saygılar.

Evet hocam şuan araştırmalarımı o belde üzerinde yapıyorum.

Hocam hepsi 3D tasarım tarzında fotoğraflar paylaşmış. Kimse gerçek fotoğraf paylaşmamış. İnsana güven veren hiçbir fotoğraf yok inceleme yapabilmek için. Sizin evinize ait yapım aşamasında çekilmiş fotoğraflar ya da sonuç fotoğrafları var mı?

firmayla iletişime gecin örnekleri atarlar arsanin şuan kat problemi var daha başlatamadik malzemeleri hazirladilar ama zaten prosedur hep kagit ustunde bi sıkıntı olma olasiligi dusuk