Evin icinin resimleri yok mu hocam?
Bu yaz kendim gidemediğim için çekemedim ve malesef elimde başlıkta çektiklerim dışında resim yok. Ama yaşam için gerekli eşyalar mevcut. Beyaz eşya - tv uydu - yatak odası mobilya takımı - yemek masası ve 2 divan içeren oturma odası, banyoda termosifon. Balkonda da 4 kişilik plastik masa iskemle takımı var.
Bodrumda amaç hele 1 hafta bir süreniz varsa, zaten mobilya faslı çok önemli değil. Bu sözümden evin içi problemli gibi bir algı oluşmasın, giden her arkadaşım mutlu dönüyor, yorumlarını okudugumuzda görüyoruz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:35:09 -->-> Daha önceki mesaj 10:25:55 --
12 binlira mi? benide bilgilendirirmisin

ve nekadar kirasi onuda söylersen

harika olur teşekkürler
Kirası 2018deki site aidatı neyse o kadar olacak yine. Şu an bilemiyorum, seneye Nisan ayında buradan yine yayınlarım ilk mesajı editleyerek. Tahminen 1.100 falan olur olsa olsa. Çok artmıyor Allahtan.
O rakam 5 yıl önceki rakamdı, gerçi benim villanın konumunda satılık yer de yok artık, bende 3 yıldır satmayı düşünmüyorum. Böyle bir konumdaki yeri 25e de bulamam.
-
Bu yazı bitirdik , 2 ayrı R10 arkadaşımı yolladım aileleri ile beraber. Henüz ikinci kardeşimin yorumu gelmedi ama oradan bana ws'dan memnun ve mutlu görüşlerini yazdı tatili boyunca. Müsait olunca elbet buraya da yazar yorumlarını.
-
2018 Mart sonu ve Nisan boyunca başlığı takip ediniz. Başka daha önceden giden veya gitmeyi düşünen arkaadaşlarımız da yazıyor, artık kime kısmet olursa.