Az önce Facebook da 5 yaşından Arıkan'lı bir kız çocuğunun işkence edilerek öldürüldüğü videoyu gördüm ve kendi kendime "Mercan senin gibi insanlar bu yüzden var" dedim.Çünkü ben asla unutmam ve affetmem.İşte bu yüzden ben ve benim gibiler var.Tanrı da bunu biliyor ve o yüzden benim gibi insanlara devlet yönettirmiyor.Çünkü ben bir devlet başkanı olsaydım.O 5 yaşında çocuğu katleden serefsizler gibi kaç tane varsa dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar buldurur canlarını aldırır ve 1 saniye bile vicdan azabı duymadan uyurdum.
1.5 milyar müslüman hiç birşey geliştirmeden üretmeden teknolojiye bilime yatırım yapmadan beddua ederek zulüm durduracağını sanıyor.Bu dünya da her müslüman Filistin olayları yüzünden İsrail'e beddua etmiştir ama çok az sayıda müslüman İsrail'in Filistin'e saldırısına ilk neden olan olayın İsrail'e göre Filistin'liler tarafından 1 İsrail'li askerin öldürülmesi olduğunu bilir.
Yanlış okumadınız evet yıllar önce ölen İsrail'li 1 asker yüzünden İsrail yıllardır Filistin'lileri katlediyor ve tüm dünya izliyor.
1.5 milyarlık İslam dünyası 5 yada 10 milyonluk İsrail kadar dünyada otorite sahibi değil.Arıkan'da Doğu Türkistan'da Filistin'de olan bu olaylarda en az yapanlar kadar kendini cehalete mahkum eden islam dünyasının ayıbıdır utancıdır suçudur.