Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi için teşekkürler hocam, orası neresi acaba? Biraz göz gezdireyim..

Şuan Tekirdağ-Bolu-Aydın tarafları var listemde. Buralarda da ortalama bir arsa 75-80 bin lira civarlarında seyrediyor. Ben temelli olarak yaptıracağım evde yaşayacağım için; her türlü konforun olmasını istiyorum. İnternet-Elektrik-Su-Doğalgaz ya da teknolojik bir ısınma çözümü olsun bunun yanı sıra yol-E5'e yakın olsun, market ulaşımım pek fazla uzak olmasın yeterli. Kendim sağlıkçı da olduğum için hastane orta uzaklıkta olsa yeterli olur benim için.

Evde giriş katı ayrı 2. ve 3. kat birleşik olacak şekilde ayrı olacak şekilde olabilir. Ya da 2 kat içten olabilir. Evin içi için 200 bin lira harcayacağımı düşünmüyorum hocam, normal bir boya olsun güzel bir yerleşim olsun yeter. 20-40 arası evin içini yaparım diye düşünüyorum. Siz arsa için nereleri önerirsiniz. Kocaeli kerpe dediğiniz taraflar nasıl yaşam için güzel bir seçenek mi acaba?
Osmaniye - Kadirli aslında öyle fazla yaşanacak bir memleket değil yazın çok sıcak olur, kışın iyidir, insanları başta garip gelir alışınca iyidir hani daha güzel yerler bulursun bence şansım el verirse ben kaçarım buradan durmam bir dakika