Holokost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu baltalıyormuş gibi algılanmak istemem fakat R10'un geçmişinde defalarca bu durumlar ile karşılaşıldı.

İllegal bir şekilde yüklenilen bakiyeyi nakite çevirmek için kullanılan bir yöntem, bu durum sıkıntılara neden olabilir.

Yüklenilen bakiyenin gerçekten sizin tarafınızdan yüklendiğini doğrulayabilir misiniz? Sizin adınıza, sizin kartınız ile mi yüklendi bu bakiye? Toplamda ne kadarlık bir bakiyeden söz ediliyor?

Aynen konuyu baltalıyorsunuz bir ticaret yaparız istediğiniz soruyu sorarsınız cevabını da alırsınız ama konu konu gezip bilmediğiniz konularla giriş yapmak ve kendinize göre yorum yapmak karşı tarafın kazancını engellemek insanların kafasını karıştırmak ve konu baltalamaktır.Bu forumdada kendini bu yöntemlerle tatmin eden çok kişi bulunmakta.Birgün ticaret yaparsak yada ticaret yaptığım insanlardan biri gelirde bunu sorarsa zaten cevabını veriyorum ve istediğinide kanıtlarım.

Not: Ben ödemelerin çoğunu işlem gerçekleştikten sonra alıyorum ve name.com yeni kayıt transfer süresi 5 iş günüdür.Sizin dediğiniz yöntemlerle alınan domainlerin süresi maksimum 2 gündür ayrıca hesabı doğrulanmamış bir hesaptan domain transfer yapamazsınız.