mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords konusunuda haklısınız dalgınlıkla yazmışım Adsense'den kazanıyorum aslında. Aylık Adsense kazancımda oldukça iyi. Rakam yazarak yada ss koyarak morelinizi bozmak istemem

E Ticaret konusunda stoksuz ve Google'a bağlı çalışmıyorum. Taşıma suyu ile 8 aydır değirmeni dönderiyorum çünkü siparişlerimin hepsi whatsapp ve instagram üzerinden geliyor. Yaptığım iş ev tekstil ürünleri ve perde. Siparişe özel ürün dikiliyor bu yüzden stok tutulacak birşey yok. E Ticaret yorucu bir iş her gün 4-5 sipariş çıkartıyorum haliyle koşturmacalı oluyor. Kız kardeşim olmasa altında kalkamam kesinlikle. Siparişler özel olarak dikildiği için iade kabul etmiyorum (ürün kusurlu yada yanlış değilse) 8 Ayda toplam 3 iadem oldu.

8 Aylık cirom ise ortalama 70k civarı. %40 Kâr marjı ile çalışıyorum. 72 TL'ye maliyeti olan ürünü 129 TL'den satıyorum.

E Ticaret'de yanlış sektör para kazandırmaz, Önemli olan doğru sektörü bulabilmek ve müşteriye doğru yollardan ulaşabilmek.

Bol Kazançlar
Sorun şu ki arkadaş birşey üretmiyor. Üreten için ürün satmak kolay illa ki alıcısını bulursun. Kibar cevabın için ise teşekkür ederim.