gangan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
35-40 civarına 2011 model Cruze alın yaw bu arabayı ne yapcaksınız
hocam hiç bakmadım hiç düşünmedim cruze
Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 yıl kullandım yakıt tüketimi çok az ve parasına göre gayet kullanışlı ve konforlu bir araçtır. 3 yıl içinde sadece kışlık bakımını yaptırmak için servise gittim onun dışında servise gitmedim.
3 yıl az bir zaman değil hani bir insanı memnun etmese 2. sene satardı sağolun hocam
gelisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekspertiz kesinlikle yaptırın hocam. Elin kolun değdiği noktalara iyi bakın, o noktalarda yıpranma falan varsa hırçınca kullanmışlardır arabayı. Ek olarak otomatik almayın manuel alın. Onun haricinde yakıtı falan iyidir sizi tatmin eder.
teşekkür ederim hocam manuel alacam ve ilk arabam olacak hani bunun dışında altarnafit bir araba olsa bakacam ama bulamadım şimdilik, şehir içinde az yakması benim isteğim
sosyalvagon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
35 CLH 92'yi almayın da, hangisini alırsanız alın hocam.
bu 5 ten 1. vitese takan adam olmalı doğru diyorsunuz arabanın pertini çıkardı
Esbil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende'de 2005 benzin manuel elegance'sı vardı geçen hafta sattım. Araç gayet tatmin ediciydi tüpde taktırmışdım gayet az yakıyordu. Lakin benzinde sıkıştırınca ibrenin düştüğünü görüyordum.

Elegance varmı dizellerde bilmiyorum ama var ise elegance modelini al. Hız sabitleyicizi cruze kontrol yağmur sensörü park sensörü hepsi vardı bende. Model yükselticeğimden sattım
şimdi hangi model almayı düşünüyorsunuz ve hocam bunların piyasa fiyatı nedir benim almak istediğim aracın şimdi sahibinden bakıyorum şişirilmiş fiyatlar çok biliyorsunuz
Alptug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takip