Dostum ben ekstrem durumları konuşmuyorum. Normal şartlar altında normal bir düğünden bahsediyorum. 20 liraya ya yaparsın. Burda kalkıp sidik yarıştırmaya gerek yok. Normal bir düğünün şuan 50binden aşağı çıkması mümkün değil. Bu arada bir çok arkadaşı evlenen biri olarak diyorum. Aralık 50-250bin. Ben 3bine yaptım ben 20bine yaptım diye cevaplar vermeyin lütfen.
1.000TL'ye mesela Antalya'da belediye parkını kiralamazlar sana 2 saatine. 1.000Tl ye pasta içecek dahil nasıl oluyor? Ne yiyip içirdin millete? 400 kişi gelse 2.5 lira adam başı. Hem pasta hem içecek hem mekan. Cidden yorum yaparken yazdığınız yorumu bir daha okuyun. Ve konuştuğumuz şeyin normal bir düğün olduğunu düşünün. Herkes kendi bütçesine göre yapabilir buna lafımız yok. Normal şartlar altındaki düğün konumuz.
Hocam, 50 binden aşağı düğün olmaz lafı rahatsız edici. Bir düğünün düğün olması için minimum 50 bin harcanmalı mıdır? Böyle bir algı çok yanlış.