coder85 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olmaz
olur

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:44:11 -->-> Daha önceki mesaj 01:39:07 --

OyunVAR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hayır sitem 4 aydır aktif bir şekilde hizmet veriyor. paravan bir blog açıp 10 dan fazla haber ekledim bu süreci 2 haftada gerçekleştirdim ve 11.ci haberde kendi sitemin ilgili konusuna bir link çıkışı yaptım güm 60 sıra geriledi tamamen özgün içerik yazıyordum oysaki bir şeylerde hata yapıyorum ama çözemedim
Bana göre paravan şu şekilde kullanılmalı. Açılan paravana 15 gün boyunca hergün bir konu eklenmeli. 15 günden sonra ilk olarak otoriter bir siteye link çıkışı yapılmalı. Tabi bu nofollow, noreferrer şeklinde olmalı. sonrasında dışarıya link vermeden gene 10 gün filan konu yayınlamak. Sonrasında kendi sitenizin linkini vereceğiniz uzun bir makele hazırlamak ve içerisinden hem kendi sitenize hemde gene otoriter bir siteye link vermek. Bence böyle olmalı Paravan blog olayı. Ve ayrıca ben kelime üzerine link verilmektense URL olarak link verilmesini daha risksiz ve faydalı görüyorum. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Doğruluğu görecelidir.