Ortalama 1 aydır ortalaması 350 kelime olan makaleler yazıp sub domainimde ve bloğumda paylaşıyorum. Paylaştığım kelimeleri google gibi getir yaparak indexletiyorum herhangi bir yerden içerik kopyalamayıp tamamen oturup düşünüp karar verip yazıyorum 2 anahtar kelime üzerine çalışma yapıyorum ama çalışmalarımı şu şekilde yapıyorum sektörle alakalı bir kaç haber paylaşımı yaptıktan sonra anahtar kelime içeren 1 haber daha paylaşıyorum bu şekilde ortalama 50 haberde 9 anahtar kelime mi içeren haber mevcut ama emeklerimin karşılığını alamamış gibiyim kafadan 150 tane içerik girdim sub domain ve domainime hala 25.cı sıra ve 35.ci sıra da sürekli sekip duruyorum iyi bir sıraya gelmedim. Gelemedikçe de hırslanıp tekrar başka bir içerik üretiyorum forumlardan paylaşım yapıyorum. hiçbir etkisi olmuyor hiçbir yerden backlink almadım. spam riski oluşturabilicek +18 paylaşım yapmış bir siteden dahi backlink değil sitemin adını geçirtmedim ama yinede memnun değilim nerede bir eksik bir hata yapıyorum.