Ben 15K'ya herşey dahil 2013'te Sakarya'da yaptım. Ne demek yapılmaz... Lüksten nefret eden bir eş bulun olsun bitsin. Herkesin alternatifi var.
(Kınanın tüm herşeyi kiralık, gelinlik özel yapım ama kiralık-bende anlamadım bunu ama oldu-, Damat takımı Sabri Özel, Beyaz Eşya İhlas, Evkur ve Yön'den... Araç günlük zeplincar kira b sınıfı bir hafta, Fotoğraf ve video epey indirimli, Mekan uzun kavgalarla 1000TL pasta, içecek vs dahil, 1000TL'ye de Amasyaya gittik gezmeye)
Evin sahibi değilsen öyle herşey lüks alınmazı bilen bir kadınınız olsun.
Ha bu arada düğünde 10K topladım.
Dostum ben ekstrem durumları konuşmuyorum. Normal şartlar altında normal bir düğünden bahsediyorum. 20 liraya da yaparsın. Burda kalkıp sidik yarıştırmaya gerek yok. Normal bir düğünün şuan 50binden aşağı çıkması mümkün değil. Bu arada bir çok arkadaşı evlenen biri olarak diyorum. Aralık 50-250bin. Ben 3bine yaptım ben 20bine yaptım diye cevaplar vermeyin lütfen.
1.000TL'ye mesela Antalya'da belediye parkını kiralamazlar sana 2 saatine. 1.000Tl ye pasta içecek dahil nasıl oluyor? Ne yiyip içirdin millete? 400 kişi gelse 2.5 lira adam başı. Hem pasta hem içecek hem mekan. Cidden yorum yaparken yazdığınız yorumu bir daha okuyun. Ve konuştuğumuz şeyin normal bir düğün olduğunu düşünün. Herkes kendi bütçesine göre yapabilir buna lafımız yok. Normal şartlar altındaki düğün konumuz.