Şimdi hemen aklıma şöyle bişey geldi, fazla olursa ne olur acaba ? Yada mesela bir sitemde sporla ilgili bir haberden sonra aylık aranma sonucunu 2 günde benim sitem aldı ve 2. sıraya geldi. Bir denemek lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle "
Neteskop"'un verdiği bilgiler için teşekkürler. doğru bilgiler aktarmış.
7 yıllık tecrübe ve bir milyondan fazla site sisteme eklendi. öncelikle sisteme entegre edilecek olan her güncellemeyi yüzlerce sitede 2-3 ay test ediyoruz. haricinde sürekli olarak testlerimiz sürüyor.
bunların dışında kullanıcılarımız ile sürekli iletişim halindeyiz ve onlarda bizim gibi farklı testleri seviyor. kullanıcılarımıza aranma hacimlerine göre ziyaret sayılarını belirlemelerini istiyoruz. fakat bazı kullanıcılarımız çok daha üstünde tanımlama yapıyor ve şaşırtıcı olarak çok iyi sonuçlar alıyor. bazı kullanıcılarımız da aksine yok denilecek kadar az ziyaretle yine çok iyi sonuçlar alıyor.
tavsiyemiz öncelikle sisteme dahil olup ortalama sayılar ile başlayıp sitenize tavsiye olarak ziyaret almanız ve durumunuza göre bu sayıyı sizin belirlemeniz.