prodoxtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben Rusya'yı merak ediyorum ve yazdıklarınızı görünce içim açıldı skype üzerinden ekledim bir şeyler sormak istiyorum
Skype isteği gelmedi ancak tahmini soruları biliyorum herkes aynı soruları soruyor. Cevaplıyım buradan herkes görsün :

- 25 Bin Dolara BMW 540 XDRİVE 2014 Model araç almıştım.
- Ortalama 120 TL'ye depoyu fuller gezerdim
- Küçük bir şehirde yaşıyordum toplam 4 gece club'ü 8-10 kafe vardı. Sürekli gezdiğim için tüm mekan sahiplerini tanırdım.
- 4 Kız - 2 Erkek Eğlenmeye giderdik 1 Litrelik viski açtırır, nargile meyve tabakları vs derken en fazla ödediğim hesap 200 Dolardı.
- Masaj salonları var öyle böyle değil Eğer gidersen Rusya'ya kesin git ben ömrü hayatım öyle salonlar görmedim
- Mekanlarda ağırlık olarak dağılım şöyleydi : Genç parasız üniversiteli kızlar, Çalışan bekar, dul kadınlar, Zengin Yaşlı adamlar ve genç yakışıklı olarak sadece ben ve arkadaşım Bu konuda ciddiyim Hem 25-30 yaşlarında hemde maddi durumu iyi olan pek genç yoktu. 200 Dolar hesap ödemek benim için birşey değilken benim yaş gurubumun 15 günlük maaşına tekabül ediyor.
- Aylık evimin kirası 500-600 dolar civarıydı. 1+1 Lüks eşyalı bir dairenin kirası.
- Vize olayı benim için pek sıkıntı olmadı hem çalışıyordum hemde babam zaten 6 senedir orada yaşıyor.
- Turist vizesiyle bile araç alabiliyorsunuz kendi adınıza. Rent a car kavramı zaten yok.
- Küçük bir şehirde yaşadığım için 2 hafta aynı mekana gidince zaten herkes seni tanımış oluyor, Hal böyle olunca kızlar daha çok peşimden koşar oluyor. Şu kavram kesinlikle yanlış "Kızlar türk erkeklerini sever, açmış kollarını sizi bekliyor." Öyle birşey kesinlikle yok. Çok arkadaşım vardı Türk ama kızlar ile araları yoktu. Bende imkan, altta araba, kendi evim vs olunca kısacası zampara modunda olup elim yüzümde düzgün olduğu için şansım yaver gitti diyebilirim. Toplam 6 ay eğlendim zaten, 6 Ayda 30'dan fazla sevgilim oldu her hafta sevgili değiştiriyordum Sonra peder kızınca bende aşık olunca daha sakin bir hayat sürmeye başladım. Tabiri caizse helal süt emmiş gözü açılmamış güzel bir rus kızı ile tanıştım aşık oldum. Şimdi onunla evlendim

Şaka bir yana ben ipin ucunu kaçırmıştım, şuanki eşim karşıma çıkmamış olmasaydı kesin cehennemliktik yani

Ek soruların varsa DM Atabilirsin. Bu arada oraya çalışmaya gideceksen pek tavsiye etmem. Bir çok inşaat işçisi tanıdığımda vardı. Güzel para alıyorlar ama benim gibi sapıtıyorlardı. Kendini zapdedebilmek çok önemli, bir dahamı gelecez dünya'ya diyip ipi saldığında geri toplaması çok zor. Benim babamın kendine ait şirketi vardı biz ticaret ile uğraşıyorduk o yüzden ben rahattım. Güçlü tanıdıklar ve bağlantılarımız vardı.