E-ticaret tamamen bitik bir sektör. İlginç, hiçbiryerde bulunamayacak, el emeği birşeyler satılacaksa bir ihtimal olabilir. Onun dışında bu işin çivisi çıkmış durumda. Sektörde devler varken sen istediğin kadar bilgili ol, yetenekli ol. Şukadarını söyleyeyim, şuanda Türkiye'de ki e-ticaret sitesi sahibi kişilerin %90'ı hala hepsiburada gibi devlerden alışveriş yapıyor.

Kısacası devlerle yarışmanız imkansız. Ya üretim kısmınız, stok kısmınız olacak ya da batacaksınız. Üçüncü bir seçenek malesef ki yok.

Hiç zaman kaybetmeden yabancı bir dil'de adsense kovalamalısınız. Kendinize tbm'i güzel, rekabeti düşük bir sektör bulup hiçbir stres yaşamadan çayınızı içerken para kazanabilirsiniz. Hem insan kahrı çekmezsiniz, hem kimseyle muhattap olmazsınız. Gerçekten kendi işinizin patronu olmak istiyorsanız adsense'e yönelmelisiniz. Ne çalışma saatleriniz kalır ortada ne de belirli bir süre zarfında yetiştirilmesi gereken evraklar.

Ama herşeyden önce sabır etmelisiniz, adsense'in temeli sabırdır. Güzel araştırma yapabilme yeteneğiniz olmalı mesela. Haydi hurra başlayayım deyip 3 ay başarısız olacağınıza, 3 ay sonra başarılı bir şekilde başlayabilirsiniz. Kimse size oturduğunuz yerden tüyo vermez yada desteklemez bu konuda.

Adsense, güzel kullanmayı bilenleri gerçekten mutlu eden bir servis. Mesela yıllardır bende kullanamadım. Birtürlü bir boşluk bulup üzerine eğilemedik malesef. Anlattıklarım etrafımdaki eşim dostum, gözlemlerim. Kısacası adsense can'dır