Hocam bu hesaplari baslamadan once yapsaydiniz keske ? :/
Üstad çok zor hele şu dönem e-ticaretin en düşük olduğu dönem ekim ayı ve sonrası hareketlenir diye düşünüyorum. Malum millet tatillerde hala. Eğer 1 sene dayanma gücün var ise yap sabit 350 tl muhasebe hiç fatura kesmesen 35 tl aylık damga vergisi (3 aylık vergiler hariç stopaj vs) kira ,gg dükkan masrafı vs vs çıkar bunları göz önüne al ona göre hesapla oturana kadar iş maalesef cepten gidecek başka çaresi yok.Eger vaz geçip farklı projen var ise veya dayanacak sermayen yok ise yarın sonlanır hocam.Urunler ne ne satıyorsun bilmiyorum ama yeni bir mağaza olarak eski takiplerinde nasıl rekabet edeceksin veya müşteri neden seni tercih etsin farkın ne bunları bir düşün bence.
Üstad dropshipping firmaları ile çalışmayı düşünüyorum. Ve birkaç imalatçı var arkadaşım olan. Atkı bere, triko tişört, halı, ve bakliyat şekerleme ama dehşet bir kaygı var bu ürünler ne derece satılır ki en çok gg. Gibi online sitelerde üstlere çıkmak için. Vitrin ödeme. Altyazı ödeme reklam ödeme en büyük darbeyi 1. Online satış siteleri 2. Darbeyi ise devlet masrafları, si... Makta Paralimi dedirtiyor.